ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

I

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

б/н

Дата реєстрації:

03.06.2021

Проголосовано:

02.07.2021 10:55:42

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    1

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № б/н



ПРОЄКТ

Буринська міська рада

Сумської області

Восьме скликання

Перша сесія

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

м. Буринь


__.__.2021



Про затвердження програми відшкодування різниці в тарифах на

житлово-комунальні послуги та економічно обґрунтованими витратами

на їх виробництво по комунальному підприємству «Буринь-теплосервіс» на 2021 рік


 


Розглянувши поданий проект програми відшкодування різниці в тарифах на житлово-комунальні послуги та економічно обґрунтованими витратами на їх виробництво по комунальному підприємству «Буринь-теплосервіс» на 2021 рік, врахувавши рішення виконавчого комітету Буринської міської ради від 27.05.2021 № 149 «Про схвалення проекту програми відшкодування різниці в тарифах на житлово-комунальні послуги та економічно обґрунтованими витратами на їх виробництво по комунальному підприємству «Буринь-теплосервіс» на 2021 рік», відповідно до пункту 22 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада вирішила:

1. Затвердити програму відшкодування різниці в тарифах на житлово-комунальні послуги та економічно обґрунтованими витратами на їх виробництво по комунальному підприємству «Буринь-теплосервіс» на 2021 рік (додається).

2. Фінансовому управлінню міської ради при внесенні змін до міського бюджету на 2021 рік передбачити кошти на реалізацію заходів визначених Програмою.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Нєчвєєва М.М.






Міський голова                                                                                                                Віктор ЛАДУХА

ДОДАТКИ

1 ПРОГРАМА різниця в тарифах 2021.pdf Переглянути