ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

03.06.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № б/н
Про затвердження програми відшкодування різниці в тарифах на житлово-комунальні послуги та економічно обґрунтованими витратами на їх виробництво по комунальному підприємству «Буринь-теплосервіс» на 2021 рік

ПРОЄКТ
Буринська міська рада
Сумської області
Восьме скликання
Перша сесія
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
м. Буринь
__.__.2021

Про затвердження програми відшкодування різниці в тарифах на
житлово-комунальні послуги та економічно обґрунтованими витратами
на їх виробництво по комунальному підприємству «Буринь-теплосервіс» на 2021 рік

 
Розглянувши поданий проект програми відшкодування різниці в тарифах на житлово-комунальні послуги та економічно обґрунтованими витратами на їх виробництво по комунальному підприємству «Буринь-теплосервіс» на 2021 рік, врахувавши рішення виконавчого комітету Буринської міської ради від 27.05.2021 № 149 «Про схвалення проекту програми відшкодування різниці в тарифах на житлово-комунальні послуги та економічно обґрунтованими витратами на їх виробництво по комунальному підприємству «Буринь-теплосервіс» на 2021 рік», відповідно до пункту 22 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада вирішила:
1. Затвердити програму відшкодування різниці в тарифах на житлово-комунальні послуги та економічно обґрунтованими витратами на їх виробництво по комунальному підприємству «Буринь-теплосервіс» на 2021 рік (додається).
2. Фінансовому управлінню міської ради при внесенні змін до міського бюджету на 2021 рік передбачити кошти на реалізацію заходів визначених Програмою.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Нєчвєєва М.М.


Міський голова                                                                                                                Віктор ЛАДУХА

ДОДАТКИ

1 ПРОГРАМА різниця в тарифах 2021.pdf Переглянути