ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ
ДРУК

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
№ б/н від 24.02.2021
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Захаренко Галині Миколаївні для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що знаходиться в с. Воскресенка Буринського району Сумської області по вул. Покровська, 60, з подальшою передачею земельної ділянки в оренду

ПРОЄКТ
Буринська міська рада
Сумської області
Восьме скликання
Перша сесія
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
м. Буринь
__.__.2021

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки
гр. Захаренко Галині Миколаївні для будівництва та обслуговування будівель
торгівлі, що знаходиться в с. Воскресенка  Буринського району Сумської області
по вул. Покровська, 60, з подальшою передачею земельної ділянки в оренду

 
Розглянувши заяву гр. Захаренко Галини Миколаївни про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за адресою: Сумська область, Буринський район,  с. Воскресенка, вул. Покровська, 60, з подальшою передачею земельної ділянки в оренду, за рахунок категорії земель житлової та громадської забудови, керуючись  статтями 12, 93, 116, 122, 123, 124  Земельного кодексу України, пунктом 34 частини першої статті 26 та статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити гр.Захаренко Галині Миколаївні проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за кадастровим номером 5920982000:01:000:0592 площею 0,0400 га за адресою: Сумська область, Буринський район, с. Воскресенка, вул. Покровська, 60,  за рахунок категорії земель житлової та громадської забудови Буринської міської ради Сумської області.
2. Надати гр. Захаренко Галині Миколаївні в оренду терміном на 7 років земельну ділянку під магазином для будівництва та  обслуговування будівель торгівлі за рахунок категорії земель житлової та громадської забудови Буринської міської ради Сумської області, визначеної на підставі  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (кадастровий номер 5920982000:01:000:0592) загальною площею 0,0400 га, по вул.Покровська, 60,  в  с. Воскресенка Буринського району Сумської області, встановивши орендну плату у розмірі 10% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
3. Захаренко Галині Миколаївні у місячний термін  укласти договір оренди земельної ділянки та провести його державну  реєстрацію.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Чередника С.І.  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.


Міський голова                                                                                                                Віктор ЛАДУХА