ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

I

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

б/н

Дата реєстрації:

16.03.2021

Проголосовано:

19.05.2021 17:09:25

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    1

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № б/н



ПРОЄКТ

Буринська міська рада

Сумської області

Восьме скликання

Перша сесія

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

м. Буринь


__.__.2021



Про прийняття майна


 


Керуючись Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», керуючись Цивільним та Господарським кодексами України, Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», на підставі рішення Буринської районної ради сьомого скликання від 27.11.2020 «Про передачу бюджетних установ та нерухомого майна зі спільної власності територіальної громади Буринського району у комунальну власність Буринської міської ради (ОТГ) у новій редакції», відповідно до статтей 26, 60 Закону України  «Про місцеве самоврядування  в Україні» міська рада вирішила:

1. Прийняти безоплатно зі спільної власності територіальної громади Буринського району у комунальну власність Буринської міської ради (ОТГ) майно згідно з актом прийому-передачі (додається).

2. Затвердити акти приймання-основних засобів, малоцінних необоротних матеріальних активів та малоцінних та швидкозношуваних предметів Буринській міській раді.  

3. Відділу бухгалтерського обліку та фінансового забезпечення апарату виконавчого комітету Буринської міської ради забезпечити прийняття майна зазначеного в пункті 1 цього рішення та оформити відповідні документи згідно з чинним законодавством.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Нєчвєєва М.М.






Міський голова                                                                                                                Віктор ЛАДУХА