ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

I

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

б/н

Дата реєстрації:

05.01.2021

Проголосовано:

29.04.2021 11:32:15

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № б/н



ПРОЄКТ

Буринська міська рада

Сумської області

Восьме скликання

Перша сесія

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

м. Буринь


__.01.2021



Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою

щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)


 


    Розглянувши клопотання голови правління Буринського міського споживчого товариства Місеври Сергія Павловича про надання в оренду земельних ділянок, які знаходяться під об’єктами торгівлі (магазинів), що знаходяться за адресами: м. Буринь, вул. Новоселівська, 11 «Б» та с. Степанівка, вул. Центральна, 39 «а», враховуючи пропозиції  постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища відповідно до статей 12, 93, 120 Земельного кодексу України, статт1 25 Закону України «Про землеустрій», керуючись пунктом 34 частини першої статті 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

    1. Надати дозвіл  Буринському міському споживчому товариству на  розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування будівель торгівлі (код КВЦПЗ 03.07), з подальшою передачею в оренду  під приміщенням магазину по м.Буринь, вул Новоселівська, 11 «Б», орієнтовною площею 0,0400 га та під приміщенням магазину по с. Степанівка, вул. Центральна, 39 «а», орієнтовною площею 0,0450 га.

    2. Технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), на яких проставлені відмітки про Державну реєстрацію земельної ділянки протягом 3-х місячного строку подати на затвердження сесії Буринської міської ради для їх затвердження та укласти договір оренди земельних ділянок.

    3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Чередника С.І.

 




Міський голова                                                                                                                Віктор ЛАДУХА