ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

I

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

б/н

Дата реєстрації:

05.01.2021

Проголосовано:

22.01.2021 12:03:06

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    0

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № б/н



ПРОЄКТ

Буринська міська рада

Сумської області

Восьме скликання

Перша сесія

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

м. Буринь


__.01.2021



Про безоплатне прийняття майна, що перебуває на балансі Сектору культури

Буринської районної державної адміністрації, придбаного за кошти місцевих

бюджетів у комунальну власність Буринської міської ради


 


    Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій», розпорядження Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 № 598-р «Про затвердження перспективного плану формування територій громад Сумської області», Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», керуючись статтями 26, 60 Закону України  «Про місцеве самоврядування  в Україні», міська рада вирішила:

    1. Прийняти безоплатно у комунальну власність Буринської міської ради (ОТГ) майна, придбаного за кошти місцевих бюджетів, що перебуває на балансі Сектору культури Буринської районної державної адміністрації, засновником якого є Буринська районна державна адміністрація, після його ліквідації.

    2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Нєчвєєва М.М. та постійну комісію міської ради з питань соціального розвитку міської ради, приватизації та управління комунальною власністю.

 




Міський голова                                                                                                                Віктор ЛАДУХА