ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Проголосовано:

11.03.2021 12:39:28

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    11
  • Не підтримали
    5
  • Утримались
    8
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    2
Рішення:

Не прийнято

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ
ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ
ДРУК

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
№ б/н від 24.02.2021
Про затвердження умов продажу та інформаційних повідомлень про проведення електронного аукціону з продажу об’єктів малої приватизації

ПРОЄКТ
Буринська міська рада
Сумської області
Восьме скликання
Перша сесія
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
м. Буринь
__.__.2021

Про затвердження умов продажу  та інформаційних повідомлень про  
проведення електронного аукціону з продажу об’єктів малої приватизації

 
         Розглянувши протокол № 2 від 25.02.2021 засідання аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації Буринської міської ради, відповідно до Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації, затвердженого рішенням сесії міської ради від 09.10.2020, керуючись Законом України «Про приватизацію державного та комунального майна», Порядком проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 року № 432, статтями 25, 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
  1. Затвердити умови продажу нежитлового приміщення, загальною площею 303,8 кв.м, що розташоване за адресою: Сумська область, м. Буринь, вул. Лесі Українки, 3А, як об’єкта малої приватизації, які розроблені аукціонною комісією, згідно додатку 1.
  2. Затвердити умови продажу нежитлового приміщення, загальною площею 312,2 кв.м, що розташоване за адресою: Сумська область, м. Буринь, площа Першотравнева, 9, як об’єкта малої приватизації, які розроблені аукціонною комісією, згідно додатку 2.
  3. Затвердити текст інформаційного повідомлення про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні без умов об’єкта малої приватизації комунальної власності Буринської міської ради – адмінбудинку зі службовими будівлями та спорудами, загальною площею 303,8 кв. м, який знаходиться за адресою: Сумська область, м. Буринь, вул. Лесі Українки, 3А, згідно додатку 3.
  4. Затвердити текст інформаційного повідомлення про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні без умов об’єкта малої приватизації комунальної власності Буринської міської ради – адмінбудинку зі службовими будівлями та спорудами, загальною площею 312,2 кв. м, що розташований за адресою: Сумська область, м. Буринь, площа Першотравнева, 9, згідно додатку 4.
  5. Відділу архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та комунального майна апарату виконавчого комітету Буринської міської ради не пізніше як через 10 робочих днів з дня прийняття цього рішення опублікувати інформаційні повідомлення про приватизацію об’єктів малої приватизації комунальної власності Буринської міської ради, зазначених у пунктах 3 та 4 цього рішення, на офіційному веб-сайті міської ради в мережі інтернет та в електронній торговій системі.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти назаступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Нєчвєєва М. М.

Міський голова                                                                                                                Віктор ЛАДУХА