ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

24.02.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № б/н
Про продовження терміну дії договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Буринської міської ради

ПРОЄКТ
Буринська міська рада
Сумської області
Восьме скликання
Перша сесія
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
м. Буринь
__.__.2021

Про продовження терміну дії договору оренди нерухомого майна,
що належить до комунальної власності Буринської міської ради

 
Розглянувши лист фінансового управління Буринської міської ради за вих. № 56 від 26.01.2021 про продовження терміну оренди приміщення, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», Закону України «Про оренду державного та комунального майна», керуючись статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Продовжити на 2 (два) роки та 11 (одинадцять) місяців на тих самих умовах термін дії договору оренди нежитлового приміщення площею 21,0 кв.м., яке знаходиться за адресою: Сумська область, м. Буринь, вул. Першотравнева, 1, укладеного з фінансовим управлінням Буринської міської ради.
2. Доручити міському голові протягом місяця укласти додаткову угоду відповідно до пункту 1 цього рішення та вимог чинного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Нєчвєєва М.М. та постійну комісію міської ради з питань соціального розвитку міської ради, приватизації та управління комунальною власністю.
 

Міський голова                                                                                                                Віктор ЛАДУХА