ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ
ДРУК

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
№ б/н від 21.01.2021
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність гр. Скакун Валентині Миколаївні на території Воскресенського старостинського округу Буринської міської ради Сумської області

ПРОЄКТ
Буринська міська рада
Сумської області
Восьме скликання
Перша сесія
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
м. Буринь
__.__.2021

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення
особистого селянського господарства у власність гр. Скакун Валентині Миколаївні  на території
Воскресенського старостинського округу Буринської міської ради Сумської області

 
    Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності за межами населених пунктів для ведення особистого селянського господарства на території Воскресенського старостинського округу Буринської міської ради Сумської області і обговоривши дане питання, враховуючи пропозиції постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища, керуючись статтями 12, 33, 81 підпунктом б, пункту 1 статті 121, статтею 186 Земельного кодексу України, пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
    1. Затвердити проект землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності за межами населених пунктів для ведення особистого селянського господарства гр. Скакун Валентині Миколаївні на території Воскресенського старостинського округу Буринської міської ради Сумської області.     
    2. Передати гр. Скакун Валентині Миколаївні безоплатно у власність земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства площею – 0,6000 га (кадастровий номер – 5920982000:05:002:0158)  на території Воскресенського старостинського округу Буринської міської ради Сумської області.
    3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Чередника С.І. заступника міського голови  з питань діяльності виконавчих органів ради.


Міський голова                                                                                                                Віктор ЛАДУХА