ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

05.01.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № б/н
Про безоплатне прийняття майна, що перебуває на балансі Буринського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, придбаного за кошти місцевих бюджетів у комунальну власність Буринської міської ради

ПРОЄКТ
Буринська міська рада
Сумської області
Восьме скликання
Перша сесія
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
м. Буринь
__.01.2021

Про безоплатне прийняття майна, що перебуває на балансі Буринського районного центру
соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, придбаного за кошти місцевих бюджетів у
комунальну власність Буринської міської ради

 
    Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій», розпорядження Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 № 598-р «Про затвердження перспективного плану формування територій громад Сумської області», Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», керуючись статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні» міська рада вирішила:
    1. Прийняти безоплатно у комунальну власність Буринської міської ради (ОТГ) майна, придбаного за кошти місцевих бюджетів, що перебуває на балансі «Буринського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді», засновником якого є Буринська районна державна адміністрація, після його ліквідації.
    2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Нєчвєєва М.М. та постійну комісію міської ради з питань соціального розвитку міської ради, приватизації та управління комунальною власністю.

Міський голова                                                                                                                Віктор ЛАДУХА