ПРОЄКТ РІШЕННЯ № б/н

ПРОЄКТ
Буринська міська рада
Сумської області
Восьме скликання
Перша сесія
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
м. Буринь
__.01.2021

Про припинення шляхом реорганізації (приєднання) сільських рад

 
    Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій», розпорядження Кабінету Міністрів України від 12.06.2020 № 723-р «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Сумської області», керуючись Цивільним кодексом України, Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», статтею 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
    1. Припинити юридичні особи – сільські ради Буринського району за списком відповідно до додатку 1 шляхом реорганізації (приєднання) до Буринської міської ради (код ЄДРПОУ 04058025).
    2. Визнати Буринську міську раду (код ЄДРПОУ 04058025) правонаступником усього майна, прав та обов'язків сільських рад Буринського району, зазначених у додатку 1, з дня набуття повноважень Буринської міської ради восьмого скликання.
    3. Утворити комісію з реорганізації сільських рад Буринського району та затвердити її персональний склад згідно з додатком 2.
    4. Комісії з реорганізації сільських рад Буринського району:
    1) до ___ __________ 2021 року провести суцільну інвентаризацію всіх видів активів, запасів, грошових коштів та зобов’язань сільських рад Буринського району;
    2) забезпечити складання та подачу на затвердження до Буринської міської ради передавальних актів, складених за результатом проведеної інвентаризації;
    3) після затвердження передавальних актів Буринською міською радою, подати державному реєстратору документи, необхідні для проведення державної реєстрації відповідних змін.
    5. Контроль за виконанням цього рішення залишаю за собою.


Міський голова                                                                                                                Віктор ЛАДУХА