ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

14.07.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № б/н
Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок водного фонду комунальної власності на території Буринської міської ради

ПРОЄКТ
Буринська міська рада
Сумської області
Восьме скликання
Перша сесія
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
м. Буринь
__.__.2021

Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо
відведення земельних ділянок водного фонду комунальної
власності на території Буринської міської ради

 
Відповідно до статей 12, 79-1, 122,  Земельного кодексу України, Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин», керуючись 59, 60 та пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок водного фонду комунальної власності для рибогосподарських потреб (з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою) згідно додатку.
2. Розроблені проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок підлягають погодженню та затвердженню відповідно до вимог чинного законодавства.
3. При надходженні погодженого проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, забезпечити в установленому законодавством порядку реєстрацію земельної ділянки у Державному земельному кадастрі.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Чередника С.І.     


Міський голова                                                                                                                Віктор ЛАДУХА

ДОДАТКИ

1 Додаток до Рішення СТАВКИ.pdf Переглянути