ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

14.07.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № б/н
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під полезахисними лісовими смугами та іншими захисними насадженнями колишнього колгоспу «Присеймівський»

ПРОЄКТ
Буринська міська рада
Сумської області
Восьме скликання
Перша сесія
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
м. Буринь
__.__.2021

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо
встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під
полезахисними лісовими смугами та іншими захисними насадженнями колишнього
колгоспу «Присеймівський»

 
У зв’язку із необхідністю виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під полезахисними лісовими смугами та іншими захисними насадженнями колишнього колгоспу «Присеймівський», згідно державного акту на право колективної власності, керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», Законом України «Про землеустрій», статтями 12, пунктом 21 розділу Х «Перехідних положень» Земельного кодексу України, пунктом 34 частини першої статті 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під полезахисними лісовими смугами та іншими захисними насадженнями колишнього колгоспу «Присеймівський», які розташовані на території Буринської міської ради, орієнтовною площею 31,85 га.
2. Технічна документація із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під полезахисними лісовими смугами та іншими захисними насадженнями колишнього колгоспу «Присеймівський», які розташовані на території Буринської міської ради, на якій проставлені відмітки про Державну реєстрацію земельної ділянки передати на засідання чергової сесії Буринської міської ради для її затвердження.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Чередника С.І.


Міський голова                                                                                                                Віктор ЛАДУХА