ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Проголосовано:

16.07.2021 12:09:24

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    1
Рішення:

Прийнято

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ
ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ
ДРУК

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
від 23.06.2021
Про внесення змін до рішення міської ради сьомого скликання від 26.05.2020 «Про затвердження переліку об’єктів нерухомого майна, що знаходиться у комунальній власності Буринської міської ради»

ПРОЄКТ
Буринська міська рада
Сумської області
Восьме скликання
Перша сесія
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
м. Буринь
__.__.2021

Про внесення змін до рішення міської ради сьомого скликання від 26.05.2020 «Про затвердження
переліку об’єктів нерухомого майна, що знаходиться у комунальній власності Буринської міської ради»

 
В зв’язку з постійним оновленням майна комунальної власності Буринської міської ради та необхідністю впорядкування переліку об’єктів нерухомого майна, що знаходиться у комунальній власності Буринської міської ради, з метою проведення державної реєстрації права комунальної власності Буринської міської територіальної громади в особі Буринської міської ради, керуючись ст. 327 Цивільного кодексу України, Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», статтями 25, 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Внести зміни до рішення міської ради сьомого скликання від 26.05.2020 «Про затвердження переліку об’єктів нерухомого майна, що знаходиться у комунальної власності Буринської міської ради»:
доповнити пунктом 11 перелік об’єктів нерухомого майна, що знаходиться у комунальній власності Буринської міської ради та викласти зазначений перелік в новій редакції (додаток 1).
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Нєчвєєва М.М.


Міський голова                                                                                                                Віктор ЛАДУХА

ДОДАТКИ

1 Додаток.pdf Переглянути