ПРОЄКТ РІШЕННЯ № б/н

ПРОЄКТ
Буринська міська рада
Сумської області
Восьме скликання
Перша сесія
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
м. Буринь

 
__.__.2021

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо
встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на
території Буринської міської ради Сумської області гр. Бондаренко Тамарі Василівні

 
Розглянувши заяву гр. Бондаренко Тамари Василівни про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на території Буринської міської ради Сумської області гр. Бондаренко Тамарою Василівною, подані документи, на підставі рішення Буринського районного суду Сумської області № 574/1476/9 від 16.11.2020  про визнання права на земельну частку (пай) в порядку спадкування за законом та встановлення юридичних фактів  місця відкриття спадщини та прийняття спадщини, проекту організації території земельних часток (паїв) КСП «Присеймівське», врахувавши рекомендації постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища, керуючись статтями 12, 31, 83, 122, 184, 186, пункту 17 розділу Х Перехідних положень Земельного кодексу України, статтею 25, 55 Закону України «Про землеустрій», статтями 1, 2, 3, 5, 8, 11 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», пунктом 34 частини першої статті 26 та статтями 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл гр. Бондаренко Тамарі Василівні на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на території Буринської міської ради Сумської області, відповідно до сертифікату на земельну частку (пай) серії СМ № 0184606, площею 2,1600 га в умовних кадастрових гектарах  для ведення товарного сільськогосподарського призначення за рахунок колишнього КСП «Присеймівське».
2. Громадянці  Бондаренко Тамарі Василівні в місячний термін замовити в землевпорядній організації технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі                               (на місцевості) та надати на протязі шести місяців на затвердження міській раді, згідно з чинним законодавством.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Чередника С.І.


Міський голова                                                                                                                Віктор ЛАДУХА