Про надання в оренду комунального майна без проведення аукціону, яке знаходиться за адресою: Сумська область, м. Буринь, вул. Зарічна, 76Б

ПРОЄКТ
Буринська міська рада
Сумської області
Восьме скликання
Перша сесія
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
м. Буринь
__.__.2021

Про надання в оренду комунального майна без проведення аукціону,
яке знаходиться за адресою: Сумська область, м. Буринь, вул. Зарічна, 76Б

 
Розглянувши клопотання директора комунального закладу Буринської міської ради «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю» від 19.04.2021 №23 «Про укладення договору оренди нерухомого майна»,  керуючись абзацом 2 частини першої статті 15 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», пунктом 7 Методики розрахунку орендної плати за майно, що знаходиться в комунальній власності Буринської міської ради (об’єднаної територіальної громади), та пропорції її розподілу, затвердженої рішенням Буринської міської ради сьомого скликання від 25.04.2018, статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Надати в оренду комунальному закладу Буринської міської ради «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю» частину нежитлового приміщення, розташованого за адресою: 41700, м. Буринь, вул. Зарічна 76Б, загальною площею 250 кв.м., без проведення аукціону з Переліку другого типу терміном на 4 (чотири) роки та 11 (одинадцять) місяців, встановивши річну орендну плату у розмірі 1 (одна) гривня на рік.
2. Затвердити умови надання в оренду приміщення, зазначеного в пункті 1 цього рішення, відповідно до додатку цього рішення.
3. Доручити начальнику управління освіти, молоді, спорту, культури та туризму Буринської міської ради укласти договір оренди комунального майна, відповідно до пункту 1 цього рішення та вимог чинного законодавства.


Міський голова                                                                                                                Віктор ЛАДУХА


 
УМОВИ
надання в оренду приміщення без проведення аукціону
 
Інформація про об’єкт оренди Частина нежитлового приміщення площею 250 кв.м, розташоване за адресою: 41700, Сумська область, м. Буринь, вул. Зарічна, 76 Б.
Орендодавець не надає згоди на передачу майна в суборенду.
Повне найменування орендодавця Управління освіти, молоді, спорту, культури та туризму Буринської міської ради
Тип переліку Другий
Цільове призначення майна Для розміщення комунальному закладу Буринської міської ради «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю»
Орендна плата  і інші платежі 1 (одна) гривня на рік
Строк оренди 4 роки 11 місяців
Додаткові умови відсутні
 
 
 
Секретар засідання                                                              __________________________