ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

I

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

б/н

Дата реєстрації:

21.01.2021

Проголосовано:

02.07.2021 16:03:21

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № б/н



ПРОЄКТ

Буринська міська рада

Сумської області

Восьме скликання

Перша сесія

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

м. Буринь


__.__.2021



Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення

особистого селянського господарства у власність гр. Самойленко Ірини Миколаївни на

території Степанівського старостинського округу Буринської міської ради Сумської області


 


    Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності за межами населених пунктів для ведення особистого селянського господарства на території Степанівського старостинського округу Буринської міської ради Сумської області і обговоривши дане питання, враховуючи пропозиції постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища, керуючись статтями 12, 33, 81 підпунктом б, статтею 186 Земельного кодексу України, пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

    1. Затвердити проект землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності за межами населених пунктів для ведення особистого селянського господарства гр. Самойленко Ірини Миколаївни на території Степанівського старостинського округу Буринської міської ради Сумської області за кадастровим номером 5920986800:03:002:0181, площею 0,7200 га.

    2. Громадянці Самойленко Ірині Миколаївні звернутися до Державного кадастрового реєстратора у територіальному (районному, міському) органі Держгеокадастру України із заявою про внесення змін до відомостей про земельну ділянку.     

    3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Чередника С.І. заступника міського голови  з питань діяльності виконавчих органів ради.






Міський голова                                                                                                                Віктор ЛАДУХА