ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

I

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

б/н

Дата реєстрації:

21.01.2021

Проголосовано:

02.07.2021 15:02:10

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № б/н



ПРОЄКТ

Буринська міська рада

Сумської області

Восьме скликання

Перша сесія

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

м. Буринь


__.__.2021



Про надання дозволу гр. Жорнокую Олексію Івановичу та гр. Жорнокую Андрію Івановичу на розроблення

технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі

(на місцевості) на території Вознесенського старостинського округу Буринської міської ради Сумської області




         Розглянувши заяву гр. Жорнокуя Олексія Івановича та гр. Жорнокуя Андрія Івановича про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на території Вознесенського старостинського округу Буринської міської ради Сумської області, подані документи, на підставі виданого сертифікату на право на земельну частку (пай) серії СМ №0085965, виданого Норець І.І., проекту організації території земельних часток (паїв) САПТЗТ «ТЕРН», врахувавши рекомендації постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища, керуючись статтями 12, 83, 122, 184, пункту 17 розділу Х Перехідних положень Земельного кодексу України, статтею 25, 55 Закону України «Про землеустрій», статтями 1, 2, 3, 5, 8, 11 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», пунктом 34 частини першої статті 26 та статтями 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

         1. Надати дозвіл гр. Жорнокую Олексію Івановичу та Жорнокую Андрію Івановичу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на території Вознесенського старостинського округу Буринської міської ради Сумської області, відповідно до сертифікату на земельну частку (пай) серії СМ №0085965, площею 3,01 в умовних кадастрових гектарах  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за рахунок колишнього САПТЗТ «ТЕРН».

         2. Громадянам Жорнокую Олексію Івановичу та Жорнокую Андрію Івановичу в місячний термін замовити в землевпорядній організації технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надати на протязі шести місяців на затвердження міській раді, згідно з чинним законодавством.

         3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Чередника С.І.






Міський голова                                                                                                                Віктор ЛАДУХА